Om företaget

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter!

Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB är ett företag på Småländska höglandet som sedan många år ett rent postorderföretag utan fysisk butik. Vi har arbetat med postorderförsäljning i över 15 år! När du ringer kommer du till försäljningskontoret i Sävsjö som ligger på småländska höglandet ca 2,5 mil från Vetlanda.

I Sävsjö jobbar vi i en lugn och vacker miljö. Dagens teknik och logistik gör att vi med framgång kan hålla korta leveranstider över hela Sverige. Vår målsättning är att presentera ett brett sortiment där vi har valt ut de mest prisvärda produkterna från en rad kända importörer. Hos Boströms handlar du alltid utrustning till sanna postorderpriser!

Observera att e-butiken trots sin omfattning endast visar en bråkdel av vårt sortiment. Ring alltid och fråga efter det du söker om du inte hittar produkten online.

I dagsläget innehåller e-butiken ca 6500 artiklar !  www.bostroms.nu

Affärsidé
Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett brett utbud av professionella ljud och ljusprodukter i mellansegmentet och att genom postorderkatalog och e-handel verka med försäljning över hela Sverige.

Målgrupp

Våra kunder består till exempel av: Musiker/orkestrar, speciellt dans och coverband. Discjockeys, teatrar, kyrkor, uthyrare, hotell, restaurang och givetvis privatpersoner.

En stor kundkategori består också av: Kommunala anläggningar: skola, fritidsgård, sporthallar. Stat och landsting: sjukhus, polis, museer, offentliga anläggningar m.fl.

Nya produkter och nya kunder med studioblixtar.se

Sedan början av 2006 har vi även utökat vårt sortiment med studioblixtar och foto/videobelysing med tillbehör. Vår sida http://www.studioblixtar.se är numera helt integrerad i vår huvudbutik för att underlätta både vid administration och för våra kunder.

Boströms Ljud & Ljus AB är även svensk importör för varumärken som Walimex och Walimex Pro. Utöver detta erbjuder vi välkända märken som Elinchrom, Lastolite, Colorama, Gossen och X-rite vilket gör att vi täcker allt från nybörjare och hobbyfotografer till yrkesfolk.

Annonser