Walimex PBS-400 set, nytt batteridrivet blixtpaket

 
Batteridrivna blixtar i överkomlig prisklass är alltid intressanta och här kommer Walimex senaste tillskott i den kategorin. Prislappen tillsammans med en totalvikt på ca 3,5 Kg för hela kitet gör det här systemet intressant för många fotografer! 
 
Walimex PBS-400
Walimex PBS-400


PBS-400
 är ett smidigt blixtpaket bestående av ett batteriaggregat med vikt på endast 2,2Kg och ett blixthuvud på 400Ws där effekten kan regleras steglöst. Blixthuvudet kan användas handhållet eller monteras på stativ och har S-bajonettfattning som ger tillgång till ett stort tillbehörsprogram.  Mer specifikationer finns i vår e-butik.

Annonser

4 reaktioner på ”Walimex PBS-400 set, nytt batteridrivet blixtpaket

 1. Ser ut att vara väldigt intressant. Men skulle vilja vet lite mer om denna produkt. Kanske göra en testdag ute på fält, för att få veta lite mer om uppladdningstiden och hur många blixtar man får ut från den.

  1. Vi söker just nu 2-3 testpersoner för det nya PBS-400 systemet. Är du intresserad så kontakta mig gärna via andreas@bostroms.nu så kan vi se om du kan få upp ett kit för test några dagar. Vår leverantör uppger att PBS-400 klarar ca 160 blixturladdningar på full effekt (400Ws) och tar ca 3 timmar att ladda.
   Mvh: Andreas Boström.

   1. Hej! Ja visst, systemet har varit ute på test hos några kunder och vi har även fått en del feedback från de som har köpt det. Jag har svarat på ditt mail med mer information.
    Mvh: Andreas Boström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s